Endymion & De opkomst van Endymion

15

Spots 1 Top25's 2

De Tijdtombes op Hyperion zijn weer actief geworden en het complete leger van de almachtige Kerk staat klaar om het meisje Aenea te grijpen als ze tevoorschijn komt uit de Tijdtombe waarin ze eens verdween.

Raul Endymion en Aenea, achternagezeten door de priester-commandant De Soya, en tot overmaat van ramp ook nog eens door de mysterieuze Shrike, beginnen aan een queeste met als inzet de toekomst van het gehele universum en het doorbreken van de macht van de Kerk.

Met de boeken van Hyperion en Endymion vestigde Dan Simmons, binnen het tijdsbestek van enkele jaren, zijn naam op het terrein van de avontuurlijke en speculatieve fictie. In Endymion en De opkomst van Endymion – waarmee de magistrale Hyperion-saga wordt besloten – verweeft deze Hugo Award-winnaar op meesterlijke wijze alle verhaallijnen.

Verschenen in
Genre
Fantasy
Laatste editie
31 december 2017
Uitgeverij
Luitingh
ISBN
9789024528783


Door lezers

Scifi & Fantasy Club / De Club van Tien voor even de Club van Toen #4
08 juni 2017 13 reacties
  Meer artikelen
Advertentie

Lezersrecensies (1)

Endymion -- Lezen!!

1 like
Omvangrijk; onvoorstelbare ontwikkelingen qua personen en gebeurtenissen in gelijktijdige tijden. Knap en indrukwekkend en niet helemaal volgens de bijbel maar wel voorstelbaar in SF. Alleen jammer dat de tijdsduur tussen de verschillende boeken vrij lang was maar de moeite waard om te wachten Dat...

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Favoriet van


Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic