Engelen in het donker

36

Een verzameling intense momenten en verbazingwekkende inzichten uit de wereld van de Fallen-serie. Een feest dat volledig uit de hand loopt. Daniel laverend door de straten van L.A.. Miles die op het randje van de duisternis balanceert. Een ongemakkelijke scène op Shoreline. Een engel op jacht, en een geschrapte scène van een date tussen Luce en Daniel.

• Van internationale bestsellerauteur Lauren Kate

Verschenen in
Genre
Young Adult
Laatste editie
03 juli 2014
Uitgeverij
Van Goor
ISBN
9789000337705 , 9789000337712
Bestel dit ebook vanaf  €7,99 bijAdvertentie

Lezersrecensies (4)

dikke teleurstelling

door: Lyly 1 like
Na het lezen van de Fallen-serrie was is zo verliefd op de hoofdrolspellers en het verhaal. Ik was dolblij dat fallen in love uitkwam en ook schuld vond ik een leuke toevoeging aan de serrie. maar dit boek snap ik niet dat het uitgekomen is. het heeft mij ontzettend teleurgesteld. het zijn...

Biedt geen enkele meerwaarde

door: Puk 1 like
Dit 56 pagina’s tellende boekje kost Euro 8,99 maar ik zou zeggen: don’t even bother. Laat het lekker in de boekwinkel liggen; het is net alsof de auteur wat geschrapte scenes bij elkaar gezocht heeft en deze heeft laten publiceren. Het biedt geen enkele meerwaarde.

Leuk bundeltje voor de liefhebber

door: Eline Huls 1 like
Dit boek bevat zeven korte verhalen over de hoofdpersonages uit de Fallen-serie. Erg leuk om te lezen, maar geen schokkende onthullingen. Een aanrader voor de fan van de serie.

Leuke verhalenbundel voor de echte Fallen-fan!

door: Natasja (Tazzy) J. 1 like
Deze verhalenbundel laat je nogmaals in de wereld van Lauren Kate’s Fallen naar binnen gluren! 7 korte verhalen, die je een nieuw zicht geven op een aantal karakters. Ze voegen echt iets toe aan de Fallen reeks! Voor de echte fan, een must om te lezen! Als je na het laatste boek snakte naar meer,...

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Favoriet van


Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic