Frisse vis

Frisse vis

0
Gelezen 0 Aan het lezen 0 Wil ik lezen 0 Favoriet 0 Recensies 0
Culinair   Topics 0

Vis is een erg veelzijdig product, zeker wanneer een topchef ermee aan de slag gaat. Kabeljauw op de zoutsteen, mosselen in de Q-bag of tongschar op de grill... De recepten van barbecuechef Peter De Clercq zullen je gegarandeerd inspireren.

Ook de beste groentechef van het land Seppe Nobels werkt graag met duurzame vis om zijn creatieve, lichte groenteschotels te vergezellen.

Eenvoudige klassieker of verfijnd gerecht? De Noordzee heeft zoveel in petto!

Genre
Culinair
Aantal pagina’s
96
Laatste editie
31 mei 2019
ISBN
9789401455176
+
Jouw boekenplank Jouw waardering
Jouw recensie   Schrijf een recensie
? Bestel dit boek bij Libris.nl Bestel het boek vanaf € 5,99
E-book prijsvergelijker
Advertentie