Gezocht wegens moord

2

Advocate Benedetta 'Bennie' Rosato in Philadelphia, gespecialiseerd in zaken die te maken hebben met gewelddadig politieoptreden, heeft haar handen vol.

Haar nieuwe cliënt heeft vergevorderde plannen om de directeur van een farmaceutisch bedrijf te vermoorden. Dezelfde dag zet Mark Biscardi, haar ex-geliefde en huidige zakenpartner, haar uit de maatschap ten gunste van een ambitieuze en mooie associé.

De volgende morgen wordt Mark dood aangetroffen achter zijn bureau. Bennie's alibi is zwak en al gauw blijkt dat Mark haar in zijn testament twintig miljoen dollar heeft nagelaten. De politie probeert een zaak tegen haar op te zetten, en met elke stap komen ze dichter in de richting van een beschuldiging tot moord.

Het begint er helemaal slecht uit te zien voor Bennie als het moordwapen in haar appartement wordt gevonden en de directeur van het farmaceutische bedrijf om het leven komt door een autobom. Bennie slaat op de vlucht en duikt onder... tot ze de identiteit van de werkelijke moordenaar openbaar kan maken.

Verschenen in
Oorspronkelijke titel
Legal Tender
Serie
Bennie Rosato (5)
Genre
Thrillers & Spanning
Laatste editie
01 januari 1999
Uitgeverij
Meulenhoff Boekerij
ISBN
9789041780225 , 9789029053068

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic