Handboek snijtechnieken

2

Lijsten 1
Hoe ontbeen je een lamsbout? Hoe wordt een vis gefileerd? Wat is de beste manier om een ui te snijden? 'Handboek snijtechnieken' laat u stap-voor-stap zien hoe u de perfectie in al uw snijtechnieken in de keuken kunt bereiken.

Vier bekende chef-koks -waaronder twee met Michelinsterren bekroonde - laten u aan de hand van foto's op duidelijke wijze zien welk gereedschap u moet kiezen, hoe u uw culinaire talenten kunt vergroten en hoe u de keukentechnieken onder de knie kunt krijgen.

Dit boek leert u stap-voor-stap de juiste vaardigheden die nodig zijn om fantastische gerechten te bereiden en met plezier en zelfvertrouwen in de keuken te staan.
Verschenen in
Genre
Culinair
Aantal pagina’s
224
Laatste editie
15 oktober 2008
Uitgeverij
Fontaine Uitgevers B.V.
ISBN
9789059562639 , 9789059565838 , 9789059568136

Steun je favoriete boekhandel

Bestel je boeken op Hebban bij Libris of Blz. en steun een boekhandel bij jou in de buurt. Vanaf €15,- gratis bezorgd.

Bestel het boek bij Libris vanaf 19,95
Bestel het boek bij Blz. vanaf 19,95
bestellen
bestellen
bestellen
Proxisbestellen

  Klik hier voor een overzicht van alle aanbieders

Hebban recensie

Prachtig naslagwerk

door Sia Vogel op 23-02-2015

Chef-koks Marcus Wareing, Shaun Hill, Charlie Trotter en Lyn Hall hebben prachtig werk gedaan in het Handboek snijtechnieken. Het boek staat vol met foto’s van de gereedschappen en details van de technieken. De eerste druk verscheen in 2008. Voor deze recensie is gebruik gemaakt van de vijfde druk die onlangs verscheen, waarin gebruik is gemaakt van nieuwe foto’s.

In Deel 1 snijtechnieken; de...


Lezersrecensies (1)

Een boek wat bij hobbykoks niet mag ontbreken

door: Anniette Kerver 1 like
met alle snijvoorbeelden duidelijk uitgelegd is dit een kookboek wat niet mag ontbreken bij koks . Zelf gebruiken we hem best vaak..

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic