Het 101 taartenboek

0

Taart... wie wordt daar nu niet vrolijk van? Het staat voor genieten en feest vieren. Helaas vallen taarten nu niet bepaald onder het kopje 'gezond'. Zeker de taarten die we kunnen kopen of bestellen in de winkel zitten vol met suiker en andere additieven.

Gelukkig kunnen we nu lekker, gezond en feestelijk smullen van de populairste taarten! Dit unieke boek bevat maar liefst 101 recepten om zelf op eenvoudige wijze verrukkelijke, klassieke, nieuwe, unieke, maar vooral knettergezonde taarten te maken. Er is nog niet eerder een taartenboek verschenen dat zo dicht bij de natuur blijft als dit boek. Zo wordt er niet gewerkt met agave, dadels, ahornsiroop, honing of rietsuiker. Verder zijn de recepten vrij van:

* gluten*
* lactose en koemelk*
* kunstmatige e-nummers en vergelijkbare additieven
* geraff ineerde suikers
* vlees en dierlijke vetten

Veel recepten zijn eveneens geschikt voor veganisten. Door zo dicht mogelijk bij de natuur te blijven, zijn de taarten gezond gebleven en hebben ze hun voedingswaarden behouden. Bovendien zijn ze knétterlekker! Je vindt de populairste taarten in hun gezondste vorm terug in dit boek, zoals de appeltaart, de slagroomtaart en verschillende hartige taarten. Daarnaast staat dit boek bomvol nieuwe recepten voor verrassende taarten die men niet snel zal vergeten. Vanaf nu kun je voor iedere gelegenheid een lekkere, gezonde taart op tafel zetten. Laat je betoveren door deze 101 taarten!

* Op een enkele uitzondering na wordt biologisch-dynamisch volkoren speltmeel gebruikt, bij de recepten staan glutenvrije alternatieven.
* Er wordt gebruikgemaakt van geitenzuivel en zuivelvervangers.
Verschenen in
Genre
Culinair
Aantal pagina’s
240
Laatste editie
25 januari 2016
Uitgeverij
Pumbo
ISBN
9789492182715
Advertentie

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic