Het huis

,

12

In de onherbergzame bossen van Alabama stranden Jack en Stephanie met autopech. Ze moeten te voet verder gaan, op zoek naar hulp. Als de duisternis invalt, zien ze tot hun opluchting een huis waar ze de nacht kunnen doorbrengen. Weliswaar zijn ze nog steeds ver van de bewoonde wereld, maar in elk geval zijn ze veilig voor de nacht. Denken ze.


In het huis treffen Stephanie en Jack een ander stel aan, Randy en Leslie, die ook in het bos zijn gestrand. Te laat beseffen ze dat ze niet toevallig in dit huis zijn beland: ze zijn erheen gelokt door de meedogenloze man die nu om het huis heen doolt. Nu kan zijn ?spel? beginnen.


Het viertal heeft minder dan twaalf uur de tijd om te ontkomen. Het huis houdt gen echter gevangen met een duistere kracht. De enige manier om eruit te ontsnappen, is verder ín het huis door te dringen. Maar in de geheimzinnige diepten van het huis staan hen angstaanjagende confrontaties te wachten?Verschenen in
Genre
Thrillers & Spanning
Laatste editie
01 september 2006
Uitgeverij
AnkhHermes
ISBN
9789029718110
Advertentie

Lezersrecensies (1)

door: Arian van Westerhuis-4651 1 like
Dit boek is absoluut geen aanrader.
Om te beginnen is de cover heel aardig, oogt spannend.

Een stel is op weg met de auto dan worden ze van de weg gehaald door een agent en ergens anders naar toe gestuurd. Plotseling rijden ze in het bos op een spijkermat. Banden lek. Ze zoeken een onderkomen en...

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic