9789082772203_front

I love happy cats

2
Gelezen 2 Aan het lezen 3 Wil ik lezen 0 Favoriet 0 Recensies 1
Non-fictie   Topics 0

Al duizenden jaren zijn mensen in de ban van het mysterieuze, eigenwijze en geweldige karakter van de kat. Jij ook? Wel, dit boek verandert alles wat je ooit dacht te weten over je kat. Als katteneigenaar zal je het verslinden en nooit meer hetzelfde naar je kat kijken.
Anneleen Bru van Felinova neemt je mee op een heerlijke pragmatische, maar nuchtere reis doorheen de intieme wereld van de huiskat in onze woonkamer, met al zijn natuurlijke instincten en mysterieuze gedragingen. Dit boek biedt inzichten in gedragingen en eveneens vaak voorkomende misverstanden, en staat vol tips en tricks om van je geliefde huisdier een gelukkige kat te maken. Die schat aan informatie kan je onmiddellijk toepassen in de omgeving van je kat, je eigen gedrag, jullie communicatie onderling en de manier waarop je elkaar benadert.
Anneleen Bru (°1985) studeerde af als Master in Animal Behaviour (Universiteit van Southampton, UK), specialiseerde zich jarenlang in huiskatten en bundelde nu eindelijk al haar 'gouden' tips voor een gelukkige kat in een heerlijk nuchter en praktisch boek. Het boek is een fijn helder samenspel van grondige en wetenschappelijk onderbouwde uitleg over kattengedrag, foto's, illustraties en quotes. De relatie met je kat zal nooit meer hetzelfde zijn. Geniet ervan!

Genre
Lifestyle & Vrije tijd
Aantal pagina’s
219
Laatste editie
15 februari 2018
ISBN
9789082772203
+
Jouw boekenplank Jouw waardering
Jouw recensie   Schrijf een recensie
? Bestel dit boek bij Libris.nl Bestel het boek vanaf € 24,95
E-book prijsvergelijker
Advertentie

Lezersrecensies (1)

I love happy cats

door: Sjoerd 1 like
Het boek is mooi vormgegeven en begint veel belovend, maar na verloop van tijd wordt de toon steeds meer betuttelend. Het is interessant om te lezen waar katten vandaan komen, wat ze drijft en hoe we bepaald gedrag moeten interpreteren. Op dat laatste punt is de schrijfster wat mij betreft te ver...

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook