Ik denk dat dit het einde is
STEUN JE BOEKHANDEL
Koop je boeken bij je lokale boekhandel.
Volg je favoriete boekhandel nu ook op Hebban.

Log in om je boekhandel te kiezen
5 11 4 23 3 10 2 2 1 0

Ik denk dat dit het einde is

46

Gelezen 50 Aan het lezen 2 Wil ik lezen 55 Favoriet 7 Recensies 7
Young adult Artikelen 4 Spots 1   Topics 0
De eerste keer dat ik Maas zag, regende het. Ik had toen nog geen idee wie hij was en dat hij mijn leven voorgoed zou veranderen.

De eerste keer dat ik Lotte zag, had ik barstende koppijn. Ik had toen nog geen idee wie ze was en dat ze mijn leven voorgoed zou veranderen.

Lotte ontmoet de dakloze Maas in een verlaten gebouw. Waardoor is hij op straat beland? Lottes nieuwsgierigheid slaat om in angst als ze Maas beter leert kennen. Als hij haar dierbare medaillon in handen krijgt, moet Lotte alles op alles zetten om het terug te krijgen. Maar hoe ver kan ze gaan?

Maas wil van de straat af, zeker als hij Bodil ontmoet, een meisje dat in een club werkt. Hij wil alles van haar weten, maar zijn eigen identiteit houdt hij angstvallig geheim. Hoe kan hij haar ooit vertellen wat er op De Dag is gebeurd? Maas wil weer 'normaal' zijn, maar hoe moet dat als je op straat leeft en het bijna winter wordt? Lottes medaillon zou een ticket naar een ander leven kunnen zijn...
+


Genre
Young Adult
Fictie 15+
Fictie 13-15 jaar
Aantal pagina’s
240
Uitgeverij
Uitgeverij Leopold B.V.
Eerste editie
12 mei 2015
Laatste editie
08 mei 2015
ISBN
9789025867669 , 9789025867492


Boekinformatie wijzigen


Recensies (7)

Keuze van de redactie

Realistisch en heftig, met een vleugje hoop

door: Isabeau van Halm 1 like

Als Lotte en Maas elkaar ontmoeten, weten ze niet dat ze elkaars leven compleet zullen veranderen. Maas leeft op straat, maar vindt zichzelf geen zwerver. In een bordeel ontmoet hij een meisje dat zijn aandacht trekt. Hij wil alles over haar weten, maar hoe kan hij haar ooit vertellen dat hij geen...

Meer recensies

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Reacties op: Ik denk dat dit het einde is

Wil je kort reageren op dit boek of een vraag stellen aan andere lezers, plaats dan een reactie. Recensies schrijf je onder Schrijf een recensie.