Leven in acceptatie

2

Leven in acceptatie

Voor de moderne mens die alles denkt te kunnen plannen en regelen valt het niet mee om het leven te nemen zoals het komt. We hebben tenslotte r?cht op geluk, denken we. Helaas voldoet de realiteit niet altijd aan onze verwachtingen. We krijgen in de loop van ons leven allemaal met de grilligheden van het leven, teleurstelling en verdriet te maken want we hebben nu eenmaal niet alles in de hand. En hoewel we de tijd niet kunnen terugdraaien, kunnen we wel zelf bepalen hoe we omgaan met wat er gebeurt. Sterker nog: teleurstellingen en tegenslagen kunnen juist de beslissende momenten voor positieve verandering in je leven zijn.

In dit boek laat auteur en ervaringsdeskundige Annemarie Postma zien dat er een onbekende, ongekende kracht schuilt in acceptatie en dat het voor je levensgeluk niet zozeer gaat om het veranderen van wat is, maar om het leren ontspannen in wat is. Dat je jouw houding kunt kiezen ten opzichte van je ervaringen en je relatie met pijn, teleurstelling en met lijden kunt ontwikkelen, in plaats van erdoor geleefd te worden. Iedereen kan leren hoe je zorgen en pijn kunt accepteren. Dit boek bevat vragen, antwoorden en oefeningen om op de goede weg te raken en een begin te maken met een lichtere en ontspannen manier van leven.

"De grootste veranderingen ontstaan als je niet meer
gelooft dat er iets veranderd moet worden".

BIO
Annemarie Postma belandde op haar elfde in een rolstoel als gevolg van een niet tijdig erkende tekenbeet. Ze studeerde rechten, werd het eerste professionele model met een zichtbare handicap in Europa en is het levende bewijs dat geluk, groei en succes begint bij het accepteren van het leven. Sinds 1996 schrijft zij veel boeken over spirituele en psychologische onderwerpen en gezondheid. Haar boeken zijn wereldwijd vertaald.
Verschenen in
Genre
Religie & Spiritualiteit
Aantal pagina’s
160
Laatste editie
04 april 2015
Uitgeverij
Books for conscious living
ISBN
9789082059908
Advertentie

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Favoriet van


Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic