Mandala orakelboek

0

Het Mandala Orakelboek is niet alleen een kunstzinnige en spirituele uiting, maar ook een open uitnodiging aan jou als lezer om bij jezelf naar binnen te gaan voor een verkenning van je krachten en mogelijkheden. De reisleider ben je zelf.
Elke mandala vormt in wezen een kleurrijk portaal; een opening in het leven waardoor je in alle rust naar jezelf kunt kijken met je onzekerheden, vragen, wensen en je fantastisch potentieel. De teksten helpen je verder bij de oriëntatie op het levenspad, bij het aftasten van verschillende richtingen en het maken van keuzes. Speel ermee en geniet van wie je bent.
Raoul de Haan is de auteur van het boek De Weg van het Blad; spirituele ervaringen bij de Maya’s (uitgegeven bij Elikser) en van de haikubundel ik sterf tevoorschijn. Hij geeft lezingen en workshops waarmee hij inzichten en (meditatie)technieken overbrengt die hij met name bij de Maya’s heeft opgedaan. Zijn schilderijen en tekeningen kunnen o.a. op de website www.tanahora bekeken worden, net als de energiewielen die hij in en met de natuur maakt. Zoals hij zelf wordt geïnspireerd, hoopt hij ook anderen te kunnen inspireren.
Verschenen in
Genre
Religie & Spiritualiteit
Aantal pagina’s
300
Laatste editie
17 december 2009
Uitgeverij
Uitgeverij Elikser B.V.
ISBN
9789089541390
Advertentie

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic