Mijn kartonnen broer

Mijn kartonnen broer

2
Gelezen 3 Aan het lezen 0 Wil ik lezen 17 Favoriet 0 Recensies 1
Thrillers & Spanning   Topics 0
Het rustige leven van de Rotterdamse Mila van Efferen wordt op zijn kop gezet wanneer op een dag een rouwkaart op de deurmat valt. Ze heeft geen idee wie de gestorvene is, maar de poëtische woorden in de tekst brengen haar aan het wankelen. Op zoek naar antwoorden woont ze de begrafenis bij, waarna de zaak een onverwachte wending neemt. De overledene heeft een briefje met opdrachten voor haar achtergelaten. Als bij het afwerken van de lijst een mysterie zich ontrafelt en de waarheid stukje bij beetje aan het licht komt, vliegt de nachtmerrie waarin ze is beland volledig uit de bocht.

Mijn kartonnen broer is een intrigerend verhaal waarin een jonge vrouw en een bevriende journalist tegenover grootmachten staan die niets en niemand schuwen om hun wereldschokkende missie te volbrengen.
Genre
Thrillers & Spanning
Aantal pagina’s
426
Laatste editie
28 februari 2019
ISBN
9789493059054
+
Jouw boekenplank Jouw waardering
Jouw recensie   Schrijf een recensie
? Bestel dit boek bij Libris.nl Bestel het boek vanaf € 19,95
E-book prijsvergelijker
Advertentie

Lezersrecensies (1)

Het lezen méér dan waard.

door: BibliophileSan 1 like
Dit recensie-exemplaar ontving ik van Ronald van den  Broek, waarvoor dank. Ik was ontzettend geïntrigeerd door de titel van dit boek.. waar zou die op slaan? Ook de coverfoto ziet er duister en raadselachtig uit. Tijd om dit boek open te slaan! De helft van het boek heb ik in het vliegtuig en...

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook