Mijn nacht ontvlamd

64

Artikelen 2 Lijsten 1 Spots 2 Top25's 2

Hij valt Livy direct op als hij het café inloopt. Wat een mooie man, die indringende blauwe ogen... Livy's hart staat opeens stil. Maar ze zal hem nooit meer zien, denkt ze, als hij weer weg is. Dan vindt ze een op een servet geschreven boodschap voor haar, achtergelaten door hem. Het is een uitnodiging: hij wil een nacht om haar te aanbidden, zonder gevoelens, zonder verplichtingen, met alleen maar heel veel plezier. Zijn naam? M. Tegen beter weten in neemt Livy de uitnodiging aan. Maar na die ene nacht willen ze allebei meer... Wie is de man achter de snelle auto's, de mooie pakken en het chique appartement? En hoe gevaarlijk is deze wederzijdse obsessie? De Mijn nacht-trilogie is zinderend en stout. Precies zoals we van Jodi Ellen Malpas kunnen verwachten.

Verschenen in
Serie
Mijn nacht (1)
Genre
Literatuur & Romans
Laatste editie
26 januari 2016
Uitgeverij
Xander Uitgevers B.V.
ISBN
9789401602983 , 9789401602990 , 9789401605380


Artikelen over Mijn nacht ontvlamd

  Meer artikelen


Door lezers

Feelgood Club / Challenge Categorie #6 - Lees het eerste deel van een serie
06 januari 2018 10 reacties
Feelgood Club / 10 series om het warm van te krijgen
18 april 2017 12 reacties
  Meer artikelen
Bestel dit ebook vanaf  €3,74 bijAdvertentie

Hebban recensie

Wie is die mysterieuze M?

door Suzanne Peters op 27-11-2014

Na het enorme succes dat de Britse auteur Jodi Ellen Malpas haalde met de Mijn-man trilogie, is er een nieuwe trilogie verschenen. De Mijn nacht-trilogie. Het eerste deel hiervan is Mijn nacht ontvlamd.  

Als er een aantrekkelijke man met prachtige blauwe ogen de barista inloopt is Livy direct verkocht van hem. Wanneer hij weg gaat, laat hij een boodschap achter op een servet, ondertekend met M....


Lezersrecensies (1)

weer genieten

door: Natasja Toorn 1 like
Als ik eenmaal in dit boek begonnen ben zit ik er ook meteen weer in, dat had de vorige serie ook. Dit gaat volgens mij weer een geweldige serie worden want ook dit deel vraagt meteen om meer zodra je het boek uit hebt. Ik vond alleen Jesse in de vorige serie meer mijn type , maar toch verrast dit...

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Favoriet van


Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic