Misleid dr 2

,

1

Misleid is het autobiografische verhaal van Sarah Smith, wier leven jarenlang werd gemanipuleerd door een psychopaat.

In 1993 vindt vlak bij de stamkroeg van Sarah een aanslag plaats die opgeëist wordt door de ira. Sarah en haar vrienden reageren angstig en verward; ze hadden nooit gedacht dat ze in hun eigen, veilige omgeving een bomaanslag zouden meemaken.

Na de aanslag onthult de barman van hun stamkroeg, Robert Freegard, dat hij undercover agent is en mogelijk het doelwit van de aanslag was. Omdat Sarah en haar vrienden veel met hem optrekken, lopen zij nu ook gevaar. Freegard haalt ze over om met hem onder te duiken, waarna hij zich in korte tijd ontpopt tot een gewiekst en charmant manipulator.
Voor Sarah betekent dit het begin van jaren van angst, isolement en wisselende identiteiten, waarin ze volledig wordt gehersenspoeld…
Verschenen in
Genre
Literaire non-fictie
Vertaald door
Ineke van Bronswijk
Laatste editie
23 juni 2010
Uitgeverij
Poema Pocket
ISBN
9789021010441
Advertentie

Hebban recensie

    Jannelies Smit Hebban Recensent

Ingewikkeld maar interessant

door Jannelies Smit op 20-06-2008

Misleid is een boek om in de spreekwoordelijke ruk uit te lezen. Ruim 300 pagina’s lang houdt het waar gebeurde verhaal van Sarah en haar vrienden Jim, Mariah en John je aan je stoel gekluisterd.
Het begint in 1993, als Sarah, en enkele van haar medestudenten aan het Harper Adams Agricultural College, parkeerruimte zoeken voor hun auto’s. Vlak bij het huis dat ze delen is een kroeg, en die...


Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic