Morito

,

3

Artikelen 2

Na Moro, Casa Moro en Moro Londen is er nu het langverwachte Morito. Morito is de tapas- en mezzebar van Sam en Sam Clark die ze openden naast hun restaurant Moro in Londen: 'The little sister of Moro, the noisier, more rebellious sibling.' In het kookboek vind je de heerlijke tapas en mezze van kooklegendes Samuel en Samantha Clark. In Morito vind je meer dan 150 eenvoudige seizoengerechten. Morito is een prachtig cadeauboek voor fans van Spaanse en Midden-Oosterse tapas en mezze.

'Een toegankelijke Ottolenghi.' - Jonah Freud, de Kookboekhandel

'Moro's stoere kleine zusje.' - Athenaeum.nl

Verschenen in
Genre
Culinair
Aantal pagina’s
288
Laatste editie
10 maart 2015
Uitgeverij
Kosmos Uitgevers
ISBN
9789021558967


Artikelen over Morito

  Meer artikelen
Advertentie

Hebban recensie

Morito, het kleine zusje van Moro

door Kitchen Table Happiness op 07-04-2015

Morito is het kleine zusje van Moro. Ja, hoor ik je nu denken en wat zou dat – waar gaat dit over? Tenzij je natuurlijk als eens bij Moro in Londen hebt gegeten of een van hun drie kookboeken in huis hebt. Bij Morito krijg je tapas, mezze, pinchos of para picar – allemaal kleine hapjes die je al pratend bij de borrel eet. Als intro, maar je kunt er natuurlijk ook een heel menu uit samenstellen.

En...


Lezersrecensies (1)

Geen gewone tapas

door: Jeanette van Culinette's Kookpunt 1 like
Duidelijk een boek voor liefhebbers van bijzondere tapas. Heel creatief en er staan hele fijne recepten in. Niet allemaal even simpel maar de meeste zijn heel goed te doen en gewoon echt bijzonder.

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Favoriet van


Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic