Niets verspillen doe je zo!

1

Weet je dat koffiedrab een prima gootsteenontvetter is en bovendien nare koelkastgeurtjes verwijdert? En weet je dat er duizend-en-een (decoratieve) manieren zijn om kleding en meubels een tweede leven te geven en dat het conserveren van groenten en fruit heel makkelijk en leuk is en bovendien erg lekker? Reken daarnaast eens uit hoeveel water er door verdamping wordt verspild als je zomers overdag de tuin water geeft in plaats van vroeg in de ochtend of 's avonds laat. Niets verspillen doe je zo! is een praktische en eigentijds vormgegeven wegwijzer om op een leuke en eenvoudige manier anders tegen dagelijkse gewoonten te kijken in en rond het huis. Er worden onder meer vele energiebesparende tips van de hand gedaan, als ook verrassende suggesties om minder te consumeren en producten (van voedsel tot aan meubels) te hergebruiken. Uiteraard komt ook het onderwerp voedselverspilling uitvoerig aan bod; hoe we deze kunnen tegengaan en drastisch kunnen terugdringen.

Verschenen in
Genre
Hobby & Vrije tijd , Lifestyle & Vrije tijd
Laatste editie
21 juli 2015
Uitgeverij
Good Cook Publishing
ISBN
9789461431219

Steun je favoriete boekhandel

Bestel je boeken op Hebban bij Libris of Blz. en steun een boekhandel bij jou in de buurt. Vanaf €15,- gratis bezorgd.

Bestel het boek bij Libris vanaf 22,50
Bestel het boek bij Blz. vanaf 22,50
bestellen
bestellen
Proxisbestellen
Boeken.combestellen

  Klik hier voor een overzicht van alle aanbieders

Hebban recensie

Recepten en praktische tips voor elke dag

door Victoria Farkas op 28-10-2015

Soms zijn er van die momenten dat je je beseft dat je je dagelijkse leven anders zou willen aanpakken. Als je weer eens te veel groente en fruit hebt gekocht, waarvan je de helft moet weggooien, omdat het verlept is of ver over de datum blijkt te zijn. Als je je kledingkast opent en je beseft dat je de helft van de kleding nog nooit gedragen hebt. Als je je keukenkastje opent die uitpuilt van...


Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic