Nigella bijt

2

Nigella Lawson verstaat niet alleen de kunst om voortreffelijk te koken, maar kan daar ook met verve over schrijven. Haar recepten zijn gevarieerd, van eenvoudig en snel tot traditioneel en uitgebreid. Ze geeft recepten voor bij de televisie, voedzame kindermenu's, menu's voor regenachtige dagen, diners voor een tafel vol gasten en recepten voor een 'slow cook weekend'. En wat te denken van een hoofdstuk als Kitschkoken? In Nigella bijt staan haar inmiddels legendarische recepten voor ham in Coca-Cola, de pastei van oma Lawson en de chocoladewolkentaart. Kortom: veel kookplezier!
Nigella Lawson (1960) is een culinaire en literaire sensatie en wordt beschouwd als een van de beste en invloedrijkste food writers van dit moment. Ze geniet een sterstatus als kok, schrijfster en televisie-persoonlijkheid. Haar eerste boek Hoe te eten werd door iedereen bejubeld en werd uitgeroepen tot kookboek van het jaar. Daarna verscheen Voor altijd zomer, Hoe word ik een goddelijke huisvrouw en Feest.
Verschenen in
Genre
Culinair
Aantal pagina’s
253
Laatste editie
19 oktober 2006
Uitgeverij
Contact
ISBN
9789025425852
Advertentie

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic