Peru - Hét kookboek

0

Artikelen 2

De Peruaanse keuken is een van de meest innovatieve en smaakvolle keukens ter wereld. Chef-koks en media in de hele wereld prijzen de kookkunst van Peruanen de hemel in. De Peruaanse cuisine is net zo rijk en verfijnd als haar ingrediënten en kent invloeden van over de hele wereld, van Spaans en Indiaans tot Afrikaans en Aziatisch. Peru van de bekende en populaire chef-kok Gastón Acurio bevat een gevarieerd scala aan recepten. Van de bekende klassiekers als quinoa, ceviche (rauwe gemarineerde vis) en lomo saltado (gemarineerd sirloinvlees) tot minder bekende gerechten als frejol colado (Peruaanse bonenpudding) en chanfainita (stoofschotel van runderlong). Met dit complete boek kan iedereen de Peruaanse keuken in huis halen en kennismaken met de gerechten die de Peruanen thuis en in lokale restaurants eten.

Verschenen in
Genre
Culinair
Aantal pagina’s
432
Laatste editie
24 september 2015
Uitgeverij
Karakter Uitgevers BV
ISBN
9789045209937


Artikelen over Peru - Hét kookboek

Shortlist Kookboek van het Jaar
29 oktober 2015 2 likes
  Meer artikelen

Steun je favoriete boekhandel

Bestel je boeken op Hebban bij Libris of Blz. en steun een boekhandel bij jou in de buurt. Vanaf €15,- gratis bezorgd.

Bestel het boek bij Libris vanaf 19,99
Bestel het boek bij Blz. vanaf 19,99
bestellen
bestellen
bestellen
Boeken.combestellen
Proxisbestellen

  Klik hier voor een overzicht van alle aanbieders

Hebban recensie

De allesomvattende Peruaanse kookbijbel

door Heidi op 18-11-2015

De Peruaanse keuken is in Nederland redelijk onbekend. Het zeer uitgebreide kookboek, Peru, geschreven door Gaston Acurio, maakt aan deze onbekendheid bij de lezer meteen een einde. Met dit boek weet je de in's en out's van de Peruaanse keuken in een klap. Alle mogelijke variaties van Ceviche, bouillons, streetfood, tacu tacu's, dessert en dranken zijn zeer ruim vertegenwoordigd. Goed beschreven...


Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic