Plots anders

0

Negen ontroerende verhalen van mensen die plots met een ander uiterlijk moesten leven;;;Littekens maken een mens uniek. Ze vertellen, vaak ongewild, een deel van iemands levensverhaal. Petra De Pauw ging op zoek naar die verhalen en ontdekte dat onzichtbare littekens vaak pijnlijker zijn dan zichtbare.;;;Over leven met een ander lichaam en kwetsende reacties van de buitenwereld, maar ook over nieuwe kansen, onverwachte ontmoetingen en heel veel levenskracht;;;met foto‘s van Stephan Vanfleteren
Littekens maken een mens uniek. Ze vertellen, vaak ongewild, een deel van iemands levensverhaal. Petra De Pauw ging op zoek naar die verhalen en ontdekte dat onzichtbare littekens vaak pijnlijker zijn dan zichtbare. Een beklijvend boek over leven met een ander lichaam en kwetsende reacties van de buitenwereld, maar ook over nieuwe kansen, onverwachte ontmoetingen en heel veel levenskracht.
Verschenen in
Genre
Literaire non-fictie
Aantal pagina’s
175
Laatste editie
12 oktober 2010
Uitgeverij
Lannoo
ISBN
9789020992007
Advertentie

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic