Sioux Blues

15

Shappa Crane wil wraak nemen op de flik die haar man heeft gedood, maar wordt verliefd op hem...

Shappa Crane is een sexy moordwijf. Niet alleen een Sioux-sqauw voor wie een man een moord zou plegen, maar ook een vrouw die zelf aan het moorden slaat. Dat wist haar man Cassius Crane. En helaas zal het ook snel oud nieuws worden voor Ron Dark, een ex-flik die naast heel wat vragen over zijn partner ook nog krijgt af te rekenen met een huurmoordenaar. Chet 'Le Chef' is zijn naam. Chet heeft het alleen niet voor Barry White en cocktails, hij heeft ze ook niet allemaal op een rijtje. En dan is er nog ex-showman en Vegas-artiest Ray Fines, die er na een akkefietje met zijn witte tijger niet meer zo 'fine' uitziet en dringend duiten nodig heeft.

Verschenen in
Genre
Thrillers & Spanning
Laatste editie
04 maart 2014
Uitgeverij
Linkeroever
ISBN
9789022324882 , 9789460411229 , 9789089242754 , 9789089245359

Steun je favoriete boekhandel

Bestel je boeken op Hebban bij Libris of Blz. en steun een boekhandel bij jou in de buurt. Vanaf €15,- gratis bezorgd.

Bestel het boek bij Libris vanaf 12,99 Bestel het ebook bij Libris voor 9,99
Bestel het boek bij Blz. vanaf 12,99 Bestel het ebook bij Blz. voor 9,99
bestellen
bestellen
bestellen
Proxisbestellen
Boeken.combestellen

  Klik hier voor een overzicht van alle aanbiedersAdvertentie

Hebban recensie

Een thriller van internationale allure

door Cees van Rhienen op 23-03-2010

Na het winnen van de grote nationale prijs, de Diamanten Kogel, is het moeilijk om op topniveau te blijven presteren. Stiletto libretto is voor de Gentenaar Bavo Dhooge in 2009 een ware mijlpaal geweest.
Na een redelijk succesvolle sportcarrière, stapte hij over naar een nog succesvollere carrière als misdaadauteur. Dat hem dat niet zo maar is komen aanwaaien, getuige het respectabel aantal...

Lezersrecensies (1)

door: Kees van Duyn 1 like
Shappa Crane is er getuige van dat haar man Cassius wordt neergeschoten en zint op wraak. Ze neemt contact op met een huurmoordenaar die de moordenaar van haar man moet vermoorden. Het duurt haar echter te lang duurt dus wil ze zelf actie ondernemen. Wat ze echter niet had verwacht, is dat ze...

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Favoriet van


Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic