Slaapwel

21

Artikelen 3

De gepensioneerde mijnheer Adam heeft wat spaarcenten en doet daar niet geheimzinnig over. Hij mag graag verkondigen dat hij een levensgenieter is. Alleen, sinds zijn vrouw overleden is, heeft hij niemand meer om samen mee te genieten. Met een bankencrisis die verder toeslaat, belastingen die steeds dieper inhakken op inkomens en banken die slechts geld lenen aan wie al geld heeft, lijkt de alleenstaande weduwnaar voor velen een interessant individu. Iedereen in het slaperige stadje weet wie allemaal op zijn spaarcenten uit is. Alleen mijnheer Adam denkt dat ze voor zijn natuurlijke charme vallen. De zaken worden gecompliceerd voor de gegadigden als een oude bekende uit het buitenland terugkeert. En het wordt helemaal ingewikkeld als er een moord gebeurt. Hoe snel iedereen zich ook uit het ingewikkelde kluwen van hebzucht zonder scrupules wil terugtrekken, de moordenaar zal gevat worden. En het aantal verdachten is niet groot. Wordt dit thema in handen van Patrick De Bruyn een good oldfashioned whodunit? Wie hem kent, weet dat die kans klein is.

Verschenen in
Genre
Thrillers & Spanning
Aantal pagina’s
288
Laatste editie
08 juli 2015
Uitgeverij
WPG Uitgevers Belgie NV
ISBN
9789022331316 , 9789460414688


Artikelen over Slaapwel

Een kort verhaal van Patrick de Bruyn
28 februari 2016 1 like
  Meer artikelen

Steun je favoriete boekhandel

Bestel je boeken op Hebban bij Libris of Blz. en steun een boekhandel bij jou in de buurt. Vanaf €15,- gratis bezorgd.

Bestel het boek bij Libris vanaf 21,99 Bestel het ebook bij Libris voor 14,99
Bestel het boek bij Blz. vanaf 21,99 Bestel het ebook bij Blz. voor 14,99
bestellen
bestellen
bestellen
Proxisbestellen
Boeken.combestellen

  Klik hier voor een overzicht van alle aanbiedersLezersrecensies (2)

Slaapwel

door: Anna Bakker 1 like
Mijnheer (ja, zo staat het er) Adam is een heel gewone, saaie, gepensioneerde man. Voor de buitenwereld speelt hij de rol van levensgenieter, in werkelijkheid is hij een nogal sneue man sinds de dood van zijn vrouw. Zijn kinderen wakkeren zijn plezier in het leven ook niet aan, die hebben het druk...

Origineel

door: Fred Braeckman 1 like
Knap en origineel. Een thriller over het leven van elke dag. Met mensen, geen personages. Goed geschreven, goed gestructureerd.

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Favoriet van


Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic