Sluipmoordenaars

0

Het is een bijwerking van mijn geneesmiddel: extreme vermoeidheid. Daarnaast zou het gebruik kunnen leiden tot agitatie, agressie, verwardheid, hallucinaties, neerslachtigheid en slapeloosheid, in meerdere of mindere mate, naast een dozijn andere bijwerkingen. Alsof persoonlijkheidskenmerken gereduceerd kunnen worden tot de bijwerkingen van een medicijn tegen hooikoorts.

Daar werd ik overigens ook extreem vermoeid van. En ik proefde mijn eten niet meer, ook niet als dat te zout was. Dat zou geleidelijk zomaar kunnen leiden tot een ernstige ziekte.

Het lijkt te werken, deze psychotrope drug is gewoon te koop bij de drogist. Ook wazig zien heb ik meegemaakt, maar dat kan natuurlijk ook weer een gevolg zijn van extreme vermoeidheid, net zoals die andere bijwerkingen. En soms zit er ook gewoon te veel stuifmeel op mijn bril, dat gaat razendsnel. Maar door die bril heb ik dan wel weer minder snel last van tranende ogen.

Al met al denk ik dat het die bomen hier in de buurt niet interesseert of ze me ombrengen, ze zijn bezig met hun eigen voortplanting. Als ik onder de grond verdwijn ben ik gewoon voer, gezien vanuit het standpunt van deze biotoop. De natuur verschaft ook niet ...
Verschenen in
Genre
Literaire non-fictie , Korte verhalen
Aantal pagina’s
44
Laatste editie
23 maart 2016
Uitgeverij
Brave New Books
ISBN
9789402147674

Steun je favoriete boekhandel

Bestel je boeken op Hebban bij Libris of Blz. en steun een boekhandel bij jou in de buurt. Vanaf €15,- gratis bezorgd.

Bestel het boek bij Libris vanaf 17,50
Bestel het boek bij Blz. vanaf 17,50
bestellen
bestellen
bestellen
Proxisbestellen
Boeken.combestellen

  Klik hier voor een overzicht van alle aanbieders

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic