Ver van mijn bed

0

* Met onder meer een interview met Nobelprijswinnares Aung San Suu Shi, die in het wonderlijke Birma nu al twaalf jaar het regime trotseert.
*
Heerlijk om te lezen dankzij de fijnzinnige observatie de grote dosis humor en het relativeringsvermogen van de auteur
*
Geïllustreerd met uniek fotomateriaal
*
Voor elke liefhebber van intense reiservaringen die het persoonlijke verhaal van de auteur overstijgen
Plaatsen op de wereld waar amper een buitenstaander komt, die zo afgelegen of moeilijk te bereiken zijn dat de rest van de wereld niet of nauwelijks weet hoe de mensen er overleven: dat zijn de gebieden die Marc Helsen fascineren.
In dit boek troont de auteur de lezer mee op een avontuurlijke tocht langs de ijzige Yukon River in Alaska, een reis door Congo en een expeditie door het rode hart van de Australische Outback.
'Ver van mijn bed' neemt u verder mee door de vereten bergen van Patagonië en laat u kennismaken met Nobelprijswinnares Aung San Suu Kyi, die in het wonderlijke Birma nu al twaalf jaar het regime trotseert.
In woord en beeld schetst Marc Helsne een levendig en - zoals gewoonlijk - humoristisch portret van zijn favoriete oorden op deze planeet.
Verschenen in
Genre
Reizen & Talen , Literaire non-fictie
Aantal pagina’s
232
Laatste editie
10 april 2002
Uitgeverij
Lannoo Uitgeverij
ISBN
9789020947441

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic