Vertrouw je mij?

11

Bas kijkt uit naar de vakantie bij Thomas op zijn lievelingseiland. Maar Thomas is veranderd en hij is gaan roken. Nog erger is dat pestkop Kevin ook naar het eiland komt en niet van plan is Bas met rust te laten.
Tot overmaat van ramp blijkt Bas zus verliefd op een foute jongen, wiens duistere zaakjes Bas weer in contact brengen met Kevin en... Thomas?

Jeugdthrillerdebuut van bejubeld schrijver

`Niks is wat het lijkt in een thriller van Martine Kamphuis AD
`échte karakters De ontknoping is sensationeel Trouw
`Geraffineerd verhaal de Volkskrant
Verschenen in
Genre
Kind & Jeugd
Aantal pagina’s
144
Laatste editie
01 september 2011
Uitgeverij
Uitgeverij Leopold B.V.
ISBN
9789025858322 , 9789025858650
Advertentie

Hebban recensie

Het taalgebruik van Martine Kamphuis is altijd prettig en het boek leest lekker weg.

door Hebban Crew op 11-11-2011

Wie wil dat nu niet, de zomervakantie doorbrengen op Waddeneiland Schiermonnikoog. Heerlijk fietsen, surfen, vliegeren, zwemmen en lekker struinen door de duinen. Bas heeft er weken naar uitgekeken!
Bas wordt in groep 8 erg gepest door Kevin. Wanneer de laatste schooldag aangebroken is wil hij niets liever dan meteen vertrekken naar Schiermonnikoog, waar hij wekenlang op zal trekken met zijn...

Lezersrecensies (1)

Recensie Vertrouw je mij?

door: Mieke Piersma 1 like
Een superleuke jeugdthriller, die ook nog eens spannend is en zeker voor de jeugdigen. De ontknoping is goed bedacht en ik heb dit boek met veel plezier gelezen. Het leuke is, dat een jongen die gepest wordt, uiteindelijk als winnaar uit de strijd komt.

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic