Vind je droom

24

Templeton House - voor Laura haar ouderlijk huis, voor Kate het toevluchtsoord waar ze na de dood van haar ouders werd opgevangen, en voor Margo de plek waar haar moeder werkt. Maar bovenal voor alle drie een liefdevol thuis, waar ze samen opgroeiden als zusjes...

Laura wéét dat ze bevoorrecht is. Wie anders woont er in zo'n prachtig huis, heeft zulke lieve kinderen en fantastische vriendinnen? Toch is ze niet gelukkig. Haar scheiding heeft haar erg aangegrepen - vooral omdat deze een eind maakte aan de droom die ze koesterde sinds haar jeugd: net zo'n warme en hechte relatie als die van haar ouders. Misschien moet ze iets totaal anders proberen. Iets vrijblijvends, met een man als Michael Fury, bijvoorbeeld. Die is supersexy, kijkt naar haar alsof hij haar het liefst de kleren van het lijf zou rukken en is niet op zoek naar vastigheid. Kortom, ideaal! Tot ze ontdekt dat ze begint te fantaseren over een leven met hem, over een warme en hechte relatie met hem... Zou die droom wél werkelijkheid kunnen worden?

Verschenen in
Genre
Feelgood
Laatste editie
01 februari 2013
Uitgeverij
Harlequin Holland
ISBN
9789034788207 , 9789402751017 , 9789402717402 , 9789402308204

Steun je favoriete boekhandel

Bestel je boeken op Hebban bij Libris of Blz. en steun een boekhandel bij jou in de buurt. Vanaf €15,- gratis bezorgd.

Bestel het ebook bij Libris voor 9,99
Bestel het ebook bij Blz. voor 9,99
bestellen

  Klik hier voor een overzicht van alle aanbiedersLezersrecensies (1)

Heerlijk om te lezen

door: Tineke 1 like
De derde van deze serie, wederom een leuk boek om te lezen. Romantisch, spannend, mooi verhaal. Kan het boek iedereen aanraden.

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Favoriet van


Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic