Voetbalhistories die de wereld schokten en beroerden

0

Uitgeverij De Vliegende Keeper presenteert een maandelijks e-feuilleton van voetbalschrijver Raf Willems: 'Voetbalhistories.'

Voetbalschrijver Raf Willems (1960) publiceerde in 1995
'De beker met de Grote Oren. Veertig jaar Europacup.' Gebaseerd op de gelijknamige reeks in het Nederlandse weekblad 'Voetbal International'.

Vandaag zijn we twintig jaar, dertig boeken (zie www.redhetvoetbal.net) en talrijke omzwervingen langs Europese én Braziliaanse voetbalmetropolen later.
Raf Willems zit zelden op de perstribune, maar kijkt vanuit zijn persoonlijke voetbalbibliotheek met een kleine duizend internationale titels naar de boeiende en ook wel absurde wereld van het spel om de bal. Tegelijk houdt hij ervan om in de modder te gaan staan, met oog voor detail op zoek naar de kleine kroniek.
Tijd voor Uitgeverij De Vliegende Keeper om een maandelijks e-feuilleton van zijn hand te lanceren: een combinatie van een inzichtelijk essay en gevoelige vertelling over het voetbal. Met een historische tint en uitgediepte story. Voetbalhistories, vandaar.
De serie opent met een portret over Lionel Messi (24 juni 1987), de beste voetballer anno 2015 en vermoedelijk aller tijden.

Elke laatste week van de maand mag u de volgende aflevering van het e-feuilleton verwachten. Voor de prijs van 3 euro leest u dan een ‘voetbalhistorie’ van omgerekend zo’n 25 pagina’s.
Verschenen in
Genre
Lifestyle & Vrije tijd
Laatste editie
14 augustus 2015
Uitgeverij
De Vliegende Keeper
ISBN
9789082188684
Advertentie

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic