Volg Mij

0

De lezer maakt kennis met de verborgen dimensies van het leven van de spirituele Meester, via de belevenissen van zijn leerling. Om zijn diepe wens, namelijk het kennen van de hoogste natuur van het menselijk Zelf, te vervullen moet de leerling zijn gewone leven opgeven. Hij moet deelnemen aan de onbegrijpelijke en geheimzinnige missie van de Meester.
Het Christelijk Hermetisme gebruikt het labyrint als een symbool van het pad naar de hogere werelden, waardoor de zoeker die het pad bewandelt getransformeerd wordt. Het verhaal onthult een verborgen labyrint van Moskouse mystieke salons, waar de hoofdpersoon Kasyan, onder leiding van de Meester G, de jagers naar het onbekende ontmoet. Het innerlijk leven van deze opmerkelijke mensen speelt zich af op de subtiele gebieden die zo nu en dan, door bijzondere avonturen, toegankelijk worden voor de hoofdpersoon. De auteur beschrijft hun meest verborgen gedachten en ervaringen, waardoor de lezer de gelegenheid krijgt, om samen met de auteur, het labyrint te bewandelen en een blik in zijn eigen diepte te werpen.
Verschenen in
Genre
Religie & Spiritualiteit
Aantal pagina’s
318
Laatste editie
14 december 2012
Uitgeverij
PaagmanBestseller.nl
ISBN
9789461935298
Advertentie

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic