Vrij van gedachten

4

Van bestseller auteur Jan Geurtz - bekend van Verslaafd aan liefde - verschijnt Vrij van gedachten. In deze praktische gids laat Jan Geurtz zien hoe de vicieuze cirkel van negatieve gedachten en gevoelens te doorbreken. Het zijn onze gedachten die een pijnlijke scheiding creëren tussen onszelf, de ander en de wereld, en die telkens weer dezelfde levensproblemen veroorzaken. Vrij van gedachten biedt een praktische methode om de versluiering die onze gedachten veroorzaken, op te heffen.
Deze is afkomstig uit de 'geheime' Dzogchentraditie in het Tibetaanse boeddhisme en vertaald naar de noden van de moderne westerse mens. Ook vertelt Jan Geurtz over zijn inspirerende en soms bizarre avonturen op het spirituele pad, tijdens eenzame retraites in de bergen van Zuid-Frankrijk en bij zijn Tibetaanse leraar.

Verschenen in
Genre
Gezondheid & Psychologie
Aantal pagina’s
240
Laatste editie
08 december 2015
Uitgeverij
Ambo|Anthos
ISBN
9789026332852 , 9789026332869
Bestel dit boek vanaf  €20,99 bij

bestellen
bestellen
Proxisbestellen
Boeken.combestellen

  Klik hier voor een overzicht van alle aanbieders

Bestel dit ebook vanaf  €9,99 bijAdvertentie

Lezersrecensies (1)

Mooie inleiding op Dzogchentraditie binnen Tibetaans boeddhisme

door: iBoek 1 like
De auteur (wetenschapsfilosoof en onderwijsdeskundige) belandt als rijpe veertiger op de boeddhistische zomercursus Lerab Ling in de Franse Pyreneeën. Na een leven vol seks, drugs en rock-‘n-roll (dixit) geraakt hij er geïnteresseerd in het Tibetaans boeddhisme, hoewel het religiueze aspect...

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Favoriet van


Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic