Winternachten

13

Winternachten

(1) EEN EERSTE INDRUK - Shane Abbott gaat doen wat ze écht wil: een antiekzaak beginnen. Alles gaat prima, op de kennismaking met Vance Banning, haar nieuwe buurman, na. Hij doet ronduit onaardig tegen haar, en dat terwijl ze hem een klus voor het verbouwen van haar zaak wil aanbieden! Jammer, want behalve handig is hij ook nog eens heel aantrekkelijk...

(2) MAGISCH MOMENT - Producer Ryan Swan is vastbesloten om topillusionist Pierce Atkins live op televisie te laten optreden, en dus besluit ze hem thuis op te zoeken om hem over te halen. Tot haar schrik voelt ze zich enorm tot hem aangetrokken. Dat is nu precies wat ze niet wil, want Pierce is een gecompliceerde man, en bovendien speelt hij dagelijks met zijn leven!
Verschenen in
Genre
Romantiek
Laatste editie
04 november 2014
Uitgeverij
Harlequin Holland
ISBN
9789034754448 , 9789402752137
Bestel dit ebook vanaf  €7,99 bijAdvertentie

Hebban recensie

Romantiek in het kwadraat

door Jacky Overmeen op 01-01-2015

New York Times bestseller auteur Nora Roberts perst liefdesroman na liefdesroman uit haar gouden penseel. Inmiddels heeft de auteur van Winternachten meer dan honderdvijftig boeken op haar naam staan.

In Winternachten worden twee korte verhalen gebundeld in één boek. Beide verhalen zijn al eerder gepubliceerd, maar wat kan het heerlijk zijn om een dik boek in je handen te houden met het idee dat...


Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic