Advertentie

Hebban Newsroom

26
januari 2021
om 08:00

Dit lees je vandaag en morgen op Hebban: vijf tips voor je Boekenweek Challenge

Gebruik je vaak de Hebban Boekenapp, maar mis je daardoor weleens de dagelijkse artikelen op de website? Deze Newsroom-reeks is speciaal voor jou: elke dag vind je in de Boekenapp een overzicht van de artikelen op Hebban én een exclusieve sneak preview van morgen. Wil je dit overzicht niet missen? Zet dan de push-notificaties aan in de Hebban Boekenapp, onderaan je profielpagina.

Nu te lezen

De Boekenweek Challenge: 5 leestips voor 'Geschreven portretten'

Meer én leuker lezen. Daar zorgen we bij Hebban wel voor. Ter gelegenheid van de Boekenweek lanceerden we in 2020 een speciale instapchallenge voor iedereen die kennis wil maken met de Hebban Reading Challenge. De tips zijn geïnspireerd op de thema's van de Boekenweek door de jaren heen. Ook als je al meedoet aan de reguliere Challenge kun je natuurlijk deelnemen!

Recensie: In het diepe gegooid

Naomi Novik werd bekend met haar 'Temeraire'-reeks, en volgde dat de afgelopen jaren op met twee sprookjesachtige boeken, 'Ontworteld' en 'Zilvergaren'. Nu is ze terug met het eerste deel van een nieuwe serie, 'Een dodelijke opleiding'. Hebban-recensent Demi las het boek en beoordeelde het met 3 sterren: 'Zeker is echter dat Novik een interessant boek heeft geschreven waar veel over te vinden valt.'

Morgen op Hebban

(Planning onder voorbehoud)

De Zilveren Strop - de finalejury stelt zich voor

De Hebban Boekenapp

Ken je de Hebban Boekenapp nog niet? Klik dan hier om de app gratis te downloaden.Bron: Hebban.nl

Over de auteur

Hebban Crew

2117 volgers
0 boeken
0 favorieten
Hebban Crew


Reacties op: Dit lees je vandaag en morgen op Hebban: vijf tips voor je Boekenweek Challenge

Gerelateerd