Advertentie

Hebban Newsroom

20
april 2021
om 08:00

Vandaag en morgen op Hebban: De shortlist van de Hebban Thrillerprijs 2021

Gebruik je vaak de Hebban Boekenapp, maar mis je daardoor weleens de dagelijkse artikelen op de website? Deze Newsroom-reeks is speciaal voor jou: elke dag vind je in de Boekenapp een overzicht van de artikelen op Hebban én een exclusieve sneak preview van morgen. Wil je dit overzicht niet missen? Zet dan de push-notificaties aan in de Hebban Boekenapp, onderaan je profielpagina.

Nu te lezen

Dit is de shortlist van de Hebban Thrillerprijs 2021!
Op 20 februari werd de longlist van de Hebban Thrillerprijs bekend gemaakt, waar de honderdkoppige lezersjury de afgelopen maanden mee aan de slag is gegaan. Uit hun beoordelingen is een shortlist van vijf boeken gekomen, die gelezen zullen worden door de professionele eindjury. Bekijk de shortlist hier!

Recensie: 'Het potentieel is er in ieder geval'
Robert Bryndza verkocht al meer dan 2,5 miljoen exemplaren van zijn boeken, die in 28 talen zijn vertaald. Hij schrijft vlot; sinds 2016 zijn er al acht thrillers van zijn hand verschenen. Hebban-recensent Marvin las het tweede deel in zijn 'Kate Marshall'-reeks, 'Schaduwland', en beoordeelde het met drie sterren: 'Kates beslissing op het eind laat vermoeden dat de auteur zelf ook beseft dat de serie een extra draai aan de pepermolen nodig heeft om een langdurig succes te blijven.'

Schrijf je in voor de leesclub met het romandebuut 'Retour Parijs'
In de hoop op nieuwe inspiratie bezoekt een kunstenares haar galeriehouder in Parijs, en wordt uitgedaagd haar leven en werk opnieuw te bezien. Het debuut van Anne Teunis is een van de eerste boeken uitgegeven door uitgeverij GiST. Lees nu op Hebban een sneak preview en schrijf je in voor de leesclub!

Vandaag op de agenda

Shortlist bekendmaking Hebban Thrillerprijs
De Hebban Thrillerprijs is geen publieksprijs maar een lezersjuryprijs, naar voorbeeld van de Hebban Debuutprijs. Zo'n honderd ervaren thrillerlezers lezen de boeken die op de longlist staan. Zij bepalen de shortlist die wordt gelezen door een professionele jury. Het winnende boek wordt in juni bekendgemaakt.

Online: Feit en fictie in The Crown
De populaire Netflix-serie The Crown mag dan wel gebaseerd zijn op feiten, maar niet alles in de serie is ook daadwerkelijk gebeurd. Ontdek wat echt is en wat niet én wat dramatisering van de feiten doet met ons beeld van de Britse monarchie.

Morgen op Hebban

(Planning onder voorbehoud)

Vertalersgeluktournee: Rokus Hofstede over een vertaler die van geluk mag spreken

De Hebban Boekenapp

Ken je de Hebban Boekenapp nog niet? Klik dan hier om de app gratis te downloaden.Bron: Hebban.nl

Over de auteur

Hebban Crew

2111 volgers
0 boeken
0 favorieten
Hebban Crew


Reacties op: Vandaag en morgen op Hebban: De shortlist van de Hebban Thrillerprijs 2021

Gerelateerd

Gesponsorde boeken