Advertentie

Hebban Newsroom

11
juni 2021
om 08:00

Vandaag en morgen op Hebban: We organiseren een leesclub met 'De dwalenden'

Gebruik je vaak de Hebban Boekenapp, maar mis je daardoor weleens de dagelijkse artikelen op de website? Deze Newsroom-reeks is speciaal voor jou: elke dag vind je in de Boekenapp een overzicht van de artikelen op Hebban én een exclusieve sneak preview van morgen. Wil je dit overzicht niet missen? Zet dan de push-notificaties aan in de Hebban Boekenapp, onderaan je profielpagina.

Nu te lezen

Crime of the Century: thrillerjaar 2015
In deze Crime of the Century Special kijken we naar het jaar 2015. Het was de tijd van #jesuischarlie na de aanslag op Charlie Hebdo. Voor de koningshuizen was het een beter jaar; Nederland vierde 200 jaar Koninkrijk der Nederlanden en koningin Elizabeth II werd de langst regerende monarch in de Britse geschiedenis. Kerst 2015 was de warmste ooit sinds het begin van de weermetingen.

Verwacht: thrillers in 2021 (2)
In Verwacht zet de redactie van Hebban titels in de spotlights waarvan ze vindt dat je moet weten dat ze gaan verschijnen. Voor het volledige overzicht van verwachte titels houd je natuurlijk de Verwachtlijst in de gaten, of abonneer je je op de wekelijkse Verwacht-nieuwsbrief. 

Zomerlezen Kids: spannende boeken van 0 tot 12 jaar
Tijdens Zomerlezen in juni, juli en augustus lichten we in de themaweken ook boeken voor kinderen uit. In de Spannende Week zijn dat natuurlijk boeken die je kippenvel geven, waardoor je op het puntje van je stoel zit of die je zelfs onbeschaamd laten griezelen.

Een copycatmoord dwingt Léon Coeur en Hanna naar het verleden te kijken
Met haar debuutthriller 'De witte kamer' trapte Samantha Stroombergen de reeks rond rechercheur Léon Coeur en zijn nichtje Hanna af. Ze won er de Gouden Strop mee en werd genomineerd voor de Hebban Debuutprijs. Vandaag verschijnt het derde boek in de reeks, 'De dwalenden', waarin Léon en Hanna worden geconfronteerd met een oud trauma. Lees de sneak preview en schrijf je in voor de leesclub!

Schrijf je in voor de Hebban Leesclub met De dwalenden
Stroombergen was in 2019 de jongste Gouden Strop-winnaar ooit en een van de weinige vrouwelijke winnaars in de geschiedenis van deze prijs. In haar thrillers verwerkt ze altijd een maatschappelijk actueel thema.

Vandaag op de agenda

Tussen de Regels: Lize Spit en Haaron Ali
Tijd voor een nieuwe editie van de literaire podcast met Oscar Kocken. Schrijvers doen een boekje open en gaan op zoek naar de zin van het verhaal.

Morgen op Hebban

(Planning onder voorbehoud)

Zomerlezen: De Spannende Week

Crime of the Century: thrillerjaar 2009
Recensie: Een heel andere sfeer dan de eerste twee delen

En ook:

Schrijf je in voor de leesclub met De geheime oorsprong

De Hebban Boekenapp

Ken je de Hebban Boekenapp nog niet? Klik dan hier om de app gratis te downloaden.Bron: Hebban.nl

Over de auteur

Hebban Crew

2128 volgers
0 boeken
0 favorieten
Hebban Crew


Reacties op: Vandaag en morgen op Hebban: We organiseren een leesclub met 'De dwalenden'

Gerelateerd

Gesponsorde boeken