Meer dan een kus

A van Steeg 21 mei 2025
In Meer dan een kus neemt Vannessa Thuyns de lezer mee in haar nieuwste feelfoodroman. Dit keer maken we kennis met Teddy die een erfenis krijgt van haar vader die ze nooit goed heeft gekend. Maar waarom laat hij haar nu een erfenis na?

Teddy is een inmiddels volwassen vrouw die het heeft gemaakt in de financiƫle wereld. het is echt wachten op promotie die binnenkort eraan zit te komen. Maar dan hoort ze dat haar vader, waar haar moeder geen goed woord voor over heeft, haar een fikse erfenis heeft achtergelaten. Maar waarom? Ze kende hem nauwelijks en als ze haar moeder moet geloven was hij niet zo'n leuke man. Maar als ze Marcus ontmoet, die haar vader goed heeft leren kennen en zijn familie ontmoet, hoort ze hele andere verhalen over haar vader. Ze besluit de erfenis te aanvaarden en uit te pluizen wie haar vader echt was. Maar wat als zij en Marcus meer voor elkaar voelen? Kunnen twee tegenpolen wel de liefde aan elkaar verklaren?

Thuyns heeft inmiddels al bewezen dat het feelgood genre echt haar ding is. Ze weet de lezer feilloos door haar boeken heen te leiden en voor je weet is het verhaal gelezen. Dit zijn de perfecte ingrediƫnten voor een lekkere feelgood. Combineer dit met een vlotte en makkelijke schrijfstijl en veel lezer zullen het boek verslinden. De schrijfstijl is herkenbaar van haar eerdere boeken en dat maakt dat het verhaal, mede door het genre lekker voorspelbaar is. Ik genoot van Meer dan een kus en geef het daarom ook 4 sterren.

Meer recensies van A van Steeg