Meer dan 5,3 miljoen beoordelingen en recensies Organiseer de boeken die je wilt lezen of gelezen hebt Het laatste boekennieuws Word gratis lid
×
Lezersrecensie

hartverscheurend mooi

Jerrad Hoff schrijft zo mooi, zo vlot en zo beeldend. Ondanks de zwaarte van dit verhaal zorgt hij ervoor dat je kan doorlezen. Een verhaal dat zich afspeelt in Italië en dankzij die beeldende schrijfstijl loopt je zelf mee door steegjes, eet je mee in restaurants.

De hoofdstukken zijn kort in heden en verleden. De auteur zorgt ervoor dat je Chaira echt leert kennen. Je voelt, oprecht, haar pijn maar evengoed haar vreugde. Hij zorgt ervoor dat alles ten gepaste tijd duidelijk word zodat je tijd hebt om alles ten volle te absorberen.

Het draait absoluut niet enkel om de tweede Wereldoorlog. Het draait om Chaira, om liefde, om leven, doorgaan, een geheim, vriendschap, vertrouwen, passie. Wanneer ik niet kon lezen dwaalde het boek bijna constant door mijn hoofd. Zo mooi.

Ongelooflijk krachtig geschreven, ik ben meegesleept vanaf de eerste pagina’s. Een hartverscheurende roman die geen details schuwt zodat je een compleet beeld krijgt van Chaira haar verdriet en vreugde.

Een heel mooi boek dat iedereen moet lezen, je zal niet teleurgesteld geraken.

Reageer op deze recensie

Meer recensies van Alexs Books and Socks

Gesponsord

Deze thriller trekt je razendsnel mee in een complot met onbetrouwbare staatslieden met hun eigen agenda's, internationale conflicten en hoogoplopende bedreigingen voor de samenleving.