Heerlijk leesvoer

alltheprettybooksnl 09 februari 2026

Wat is dit wéér een heerlijke cowboy romance!

In *Harteloos* duiken we terug in Chestnut Springs en maken we kennis met Cade – de broer van Rhett uit boek 1. Cade is een toegewijde single dad van de 5-jarige Luke en op zoek naar een oppas. Kandidaten genoeg… maar dát is precies het probleem. Cade haakt ze één voor één af, omdat ze óf niet goed genoeg zijn voor zijn zoontje, óf duidelijk meer in hem geïnteresseerd zijn dan in de job.

Dan komt Summer (uit boek 1) met het idee om haar beste vriendin Willa te bellen. Willa runt normaal de bar van haar broer, maar door een verbouwing staat die tijdelijk stil. Haar plannen om zich te focussen op springwedstrijden vallen in het water wanneer haar paard geblesseerd raakt. Perfecte timing dus: twee maanden oppassen op Luke… op het platteland… en in de buurt van haar beste vriendin. Oh, en laten we eerlijk zijn — “Daddy Cade” als hunk is zeker geen straf

Cade is beschermend en vindt het lastig om de controle los te laten, maar al snel ziet hij hoe goed Willa met Luke klikt. En tja… hij voelt zelf ook meer voor haar dan hij zou moeten. Maar zij is de nanny… hoe lang kunnen ze het professioneel houden?

De afwisselende POV’s maken het verhaal super meeslepend en de chemie tussen Cade en Willa spat van de pagina’s. Precies wat je wilt van een feelgood cowboy romance!

Meer recensies van alltheprettybooksnl

Eén wens. Twee levens. Een onvergetelijke vriendschap. Schrijf je nu in voor de Hebban Leesclub.

Een hilarische en spannende donkere romcom met een bloederig randje.

In Broers laat Carolijn Visser via haar familieverhaal zien hoe kunstenaars de behoudende naoorlogse sfeer doorbraken. Lees hier over het Mezza Boek van de Maand.