Een heerlijke romantasy
Wat een heerlijke slowburn romantasy!
In The Westwind maken we kennis met Brielle: een beschermd meisje uit het klooster Thornebrook, toegewijd aan de Tekst en de Vader, met een uitzonderlijk talent voor het smeden van messen en dolken. Op haar 21ste heeft ze nog nooit een man aangeraakt – tot ze op een avond in het bos een gewonde vreemdeling vindt. Door hem te helpen, breekt ze haar geloften en zet ze alles wat ze kent op het spel.
Die vreemdeling blijkt Zephyrus te zijn, God van de Westenwind en brenger van de Lente. Om haar te bedanken neemt hij Brielle mee naar Under: een betoverende wereld vol elfen, de Orchideeënkoning en andere magische wezens. Wat begint met wantrouwen, groeit langzaam uit tot iets veel diepers…
Een verhaal over jezelf ontdekken, naar je hart luisteren (maar je hoofd niet vergeten), doorzetten en kiezen voor wat je écht wilt.
En laten we het even hebben over die prachtige editie: de schitterende stofkap en de sprayed edges maken dit boek ook nog eens een plaatje in je kast!
The Westwind is deel 2 van de Vier Winden-serie. De verhalen kun je afzonderlijk lezen. Wel zijn er kleine verwijzingen naar boek 1. Ik kan niet wachten op deel 3!
Kom maar door!
Kom maar door!