Trigger warning....maar als je die rode vlaggen kunt hebben.

alltheprettybooksnl 23 januari 2026

We pikken het verhaal op waar deel 1 van de Spine Ridge University-serie eindigde, maar dit keer verplaatsen we ons van de Skull & Serpent Society naar de Phantom Society. En geloof me… die naam is niet voor niets.

Lana — het zusje van Felix — krijgt één duidelijke waarschuwing:
blijf weg van Nathan, Kai en Milo.
Dus ja… laat dat nou precies de drie jongens zijn die haar pad kruisen op de meest ongelukkige manier denkbaar.

Lana is geen doorsnee hoofdpersoon. In haar vrije tijd jaagt ze op monsters die zich verschuilen in de maatschappij. Ze jaagt. Ze beschermt. Ze vecht terug.
Tot ze op een regenachtige avond oog in oog komt te staan met drie gemaskerde jongens. Ze vlucht. Alles gaat goed… tot één van hen haar rode haarlint te pakken krijgt.

Vanaf dat moment is niets meer veilig.
Op school vallen maskers af, rollen worden verdeeld en begint het echte spel:
macht, beloftes, jacht — en aantrekkingskracht die gevaarlijk dichtbij komt.

Dit is een dark bully romance pur sang. Vol triggerwarnings, rauw, intens en zó meeslepend dat je af en toe echt denkt:
wat heb ik nú weer gelezen… en waarom wil ik door?

Maar je wíl door.
Omdat dit zo’n boek is waar je volledig in verdwijnt.
Waar grenzen vervagen, spanning onder je huid kruipt en je tegelijkertijd huivert én smult.

Ik sloeg dit boek dicht met maar één gedachte:
op naar deel 3. Meteen.

Meer recensies van alltheprettybooksnl