Verdachten

Amarins 13 november 2025
In Verdachten van bestsellerauteur Danielle Steel is Theodora Morgan een succesvolle zakenvrouw in de mode-industrie, wier leven is getekend door de ontvoering van haar man en zoon een jaar geleden. Onderweg naar een modefeestje ontmoet ze de zakenman Pierre de Vaumont. Theo nodigt hem uit, maar ze weet niet dat hij door de cia is gesignaleerd. cia-agent Mike Andrews onderzoekt Pierres verdachte Russische contacten en begint een geheime missie om Theodora te beschermen. Wanneer Mike en Theo elkaar ontmoeten, hebben ze meteen een klik, maar Theo is zich niet bewust van Mikes ware doel of identiteit, terwijl haar leven in gevaar is…

Verdachten van Danielle Steel won ik bij een winactie van Ilona van LS Amsterdam. Als Steel fan was ik heel benieuwd naar dit verhaal, was het weer mierzoet of zou het deze keer weer een betere Steel zijn.

Dat laatste is het geworden. Wauw wat een heerlijk boek. Dit is echt één van de toppers van Steel. Het kent spanning, maakt nieuwsgierig en laat je tot de laatste bladzijde smullen van intrige, geheimen, liefde en nog zoveel meer.

Net als in Steels andere boeken verdient de uitwerking van sommige zaken wel een iets betere uitwerking. Maar zijn we dat al niet gewend van haar? En in dit verhaal deed het niets af aan de mooie verhaallijn en de fijne personages.

Vooral in het begin is het even inkomen. De eerste hoofdstukken geven heel veel informatie, veel details en de namen vliegen je om de oren. Maar hoe verder je komt, hoe beter het wordt en dan heeft Steel je ook meteen helemaal in haar macht. Het boek moet uit!

Tot de laatste bladzijdes bleef het spannend, gooit Steel er nog een plotwending in maar ook zoals altijd weten we eigenlijk dat het eind goed, al goed is. Het vleugje liefde wat dit spannende verhaal meekreeg maakte het helemaal af.

Chapeau voor Steel! Na heel veel mierzoete boeken is ze er in geslaagd met dit verhaal een heel fijn en spannend boek neer te zetten waar ik nog wel veel meer van wil.

Meer recensies van Amarins