'De serie is een absolute aanrader!'
‘Het beest in jou’ is het tweede deel in de Target-reeks. Valerie heeft nu haar draai gevonden bij haar nieuwe opdrachtgever, maar het verleden blijft haar achtervolgen. Ze vlucht in mannen, drank en seks, maar het helpt niet om haar verdriet om haar ouders en de mysterieuze Antonio te verdringen. Wanneer ze een nieuwe target aangewezen krijgt, ontwaakt haar verlangen opnieuw. Maar is haar opdrachtgever wel helemaal eerlijk? Ze gaat op zoek naar antwoorden en vindt deze op een onverwachte plek, waardoor ze in actie moet komen om dit nieuwe beest geen kans te geven.
Na het heerlijke eerste deel moest ik natuurlijk door naar het tweede. Ook dit deel bestaat weer uit een dual POV en dat geeft zeker meer diepgang aan het verhaal. Je leest namelijk over de struggles van Valerie, maar ook over de angsten van Kai.
Valerie heeft het nog erg moeilijk met de dood van Antonio. Vooral de seks met hem mist ze ontzettend en ze probeert het met andere mannen te evenaren, maar niemand stilt haar verlangen. De emoties van Valerie komen goed over, maar echt medelijden kon ik niet voor haar opbrengen. Ze heeft de beste man immers zelf vermoord..
Een nieuwe opdracht is een welkome afleiding van haar zelfmedelijden, maar het target is niet wat ze had verwacht…
Kai weet dat iemand hem achterna zit. Zijn laatste opdracht mislukte gigantisch en thuis functioneert hij niet meer zoals het hoort. Dat het echter een prachtige vrouw met krullen is, had hij niet zien aankomen.
Hanneke weet in haar verhalen een heerlijk dreigende sfeer te creëren. Hierdoor zit je meteen in het verhaal en kun je het absoluut niet wegleggen. Het is perfect voor een spannend avondje. Het verhaal heeft een hoog tempo, maar voor dit soort verhalen werkt dat juist heel goed. Dreigende momenten worden afgewisseld met angst, onderzoek, maar ook met liefdevolle momenten.
Als je genoten hebt van deel één, moet je absoluut verder met dit tweede deel. De reeks is een aanrader als je houdt van een vlotte thriller vol spanning, liefde en lichte spice.
Dit deel heeft mij opnieuw volledig meegesleept en ik ga dan natuurlijk ook meteen verder met het derde deel.