Extra leuke toevoeging aan de serie

Angel Angel
19 mrt 2021

Een extra boek die je bij de trilogie kan lezen van de summor serie.

Het verhaal gaat over arcuatus. Een jongen net als Flechter er achter komt dat die summor is. Het begin lijkt daarom ook een beetje op het begin van de nieuweling maar dat maakt niks uit. Het verhaal is totaal anders.

Het hele boek door is actie momenten die je aan het lezen houd. Vond het soms alleen een beetje te veel, geen moment rust zeg maar in het verhaal. De spannende moment laten soms je hart stoppen met kloppen met de vraag of het wel goed gaat af lopen. Voor 1 bepaald hoofdstukje dacht ik echt. Het is afgelopen dit kan niet goed aflopen.

Dit draait mooi over de problemen die tegenwoordig hebben. De edele (rijke) tegen de arme. In onze wereld is deze twee strijd bezig en dit boek laat zien dat we gelijk zijn. Ondanks onze achtergrond en verleden. We zijn uiteindelijk allemaal mensen van vlees en bloed.

Heb bijna geen min punten over dit boek. Het is een hele leuke aanvulling op de serie om te zien hoe arcuatus verleden is geweest voor hij in het verhaal mer Flechter te recht is gekomen. Samen met de andere personages die er in dot deel voorbij komen. Dat was ook een pluspunt. Heb bij sommige nu een veel beter beeld waarom ze zo deden in de andere 3 boeken. •

Meer recensies van Angel