It really never stop

Angel Angel
29 mrt 2024

Het laatste deel uit de duisternis serie. Het einde van het verhaal over Mason en Lauren. Dit deel kan je ook weer niet weg leggen als je begint met lezen.

Vond leuk dat Bryan en Andrew een grotere rol hebben gekregen in dit verhaal. Gaf dit deel toch wat extra’s.

Al hadden Mason als Lauren soms weer actie moment dat dacht, doe het nou niet! Als je zulke gevoeld bij je lezer kan oproepen, zit je verhaal goed in elkaar.

Al zijn de ontwikkelen die alle personages door maken zo mooi om te lezen. Iedereen had zijn eigen leermoment.

Al werd je ook vaak genoeg verrast. Denk je dat ze links gaan, gaat het naar recht! Samen met de leuke momenten. Was het steeds een verrassing waar we heen gingen.

Het einde is echt spanned! Toen dat balletje begon te rollen wilde ik ook echt niet meer stoppen met lezen. Moest weten hoe het af ging lopen! Kan hier niet op ingaan, because spoilers!

De epiloog was echt zo leuk om te lezen! Had niet verwacht het in deze context te lezen! Vind jammer ergens daardoor ook wel jammer dat het verhaal over Mason en Lauren voorbij is.

Dit deel laat wel zijn er altijd licht kan branden in de duisternis.

Meer recensies van Angel