Meer dan 4,8 miljoen beoordelingen en recensies Organiseer de boeken die je wilt lezen of gelezen hebt Het laatste boekennieuws Word gratis lid
×
Lezersrecensie

Thuis, hou van jezelf.

Annelies1960 31 juli 2020
Mooi verhaal deze 'zoektocht naar jezelf'. Ik heb de roman 'Alles is terloops' in een keer uitgelezen. Het verhaal over het jongere zusje vond ik erg aangrijpend, net als het verlies van de vader. Hoe gaat de hoofdpersoon daar mee om. Het is voor iedereen verschillend. Het gevecht van de hoofdpersoon dat de schrijfster vertelt, in 2 verhaallijnen, is goed te volgen en mee te beleven. Ze geeft een kijkje in verschillende culturen, de Nederlandse maar ook de culturen in Zuid-Amerika. De schrijfster geeft ook een mooi beeld van wat je begrijpt als kind of als volwassenen. Ik vond het fijn om te lezen dat de hoofdpersoon uit haar zoektocht komt. En het gevoel dat ze me geeft dat ze uit een goed nest komt, waardoor ze stabiel genoeg is om alles uiteindelijk te overwinnen. Dat geeft hoop. Ik vind dit boek een aanrader.

Reageer op deze recensie

Meer recensies van Annelies1960

Gesponsord

Het boomhuis in het bos van TJ Klune is door de Hebban Crew gekozen tot het Hebban Boek van de Maand in oktober. Een geweldig boek voor jong en oud!