Advertentie

De net afgestudeerde Tim Turner krijgt een op het eerste oog een echt dreamjob in zijn schoot geworpen, giga salaris, een appartement en zijn carrière schiet in het bedrijf vanuit het niets naar hoge hoogte.

Toch merkt hij na een tijdje (met wat duwtjes in de juiste richting van iemand die zich De Vriend noemt) dat er dingen niet kloppen, zijn relatie die hij al vanaf zijn kindertijd had met Amy loopt op de klippen en waarom komen bepaalde telefoontjes niet bij hem binnen? Pas na maanden weet hij dat zijn moeder ziek is, hoe kon dit nieuws hem niet eerder bereikt hebben?
Wat gebeurt er eigenlijk echt achter de schermen van het bedrijf?
Tim besluit uiteindelijk het een en ander uit te zoeken, maar wat hij dan ontdekt…

Het zinnetje op de cover van dit thrillerdebuut van de essentie van dit verhaal goed samen: Als het net zicht sluit, twijfel niet. Denk niet na. VLUCHT

Het verhaal is vlot geschreven en ook al kwamen er een hoop technische dingen in voor; het werd begrijpelijk uitgelegd zonder dat dit stoorde of de vaart uit het verhaal haalde. Dit debuut van Jens Vern was een debuut dat staat als een huis, hopelijk blijft het hier niet bij.

Reacties op: De Macht van K is groot, maar is deze onaantastbaar?

108
De macht van K. - Jens Vern
Jouw boekenplank Jouw waardering
Jouw recensie   Schrijf een recensie
? Onze partners
E-book prijsvergelijker