Vriendschap

AnneSwart 09 augustus 2025
Van Chan-Tales het vierde boek mogen lezen en recenseren. Ik heb romans: Skye, Stuart, Hazel al gelezen. Bijzondere romans met een mooi verhaal van vriendschap en tegenslag. Je kan deze romans als stand alone lezen.
Nu de roman Chloë. Een bijzonder leuke cover net als de andere romans.
De titel is "Chloë" een gouverneurs dochter.
De schrijfstijl laat je niet los. Het is voor mij een fijne roman en een pageturner, waar ook bepaalde thema's worden benoemd. Zoals vriendschap, afkomst, huidskleur etc.

Chloë, gouverneurs dochter, waar mensen gedachten over hebben. Verwend, aan geld geen gebrek. Maar ze speelt een dubbel leven. Chloë heeft fijne vriendinnen. Vriendinnen die voor elkaar door het vuur gaan. Chloë moet zich gaan verloven met een door haar vader uitgezochte kandidaat. Dit pikt ze niet en vraagt de getinte tuinarchitect om haar nep-verloofde te spelen. Haar moeder heeft Multiple Sclerose en Chloë staat altijd voor haar klaar. Er gebeuren dingen die haar leven beïnvloeden. Maar ze wordt altijd gesteund door haar vriendinnen. Hoe gaat het verder met Chloë?

Deze romans zijn zijn fijn om te lezen. Ontspannend en toch met belangrijke thema's. Alle romans zijn een aanrader. Nu nog Lynn.

Meer recensies van AnneSwart