Intens en gevoelig
Van auteur Carel Braak de intens gevoelige roman:
"Held van deze tijd" mogen ontvangen. Uitgegeven door Uitgeverij Palmslag.
Op de cover zie je een gezin in een vurige kleur, maar ook angstig.
De schrijfstijl is geweldig. Ik heb over deze roman dagen gedaan omdat het zo gevoelig is.
De titel: "Held van deze tijd" is passend bij deze roman. Een mannelijke auteur die zo gevoelig schrijft over zijn gevoelens.
Wouter heeft een trauma wat op drie/vier jarige leeftijd plaats vond. Zijn moeder kon hem of wilde hem geen borstvoeding geven. Zij vond Wouter een lelijke baby.
Een narcistische vader en een ouder broertje wat moeilijk voor Wouter was. Wouter is getrouwd met een lieve vrouw en heeft twee zonen. Wouter heeft zijn bedrijf verkocht en komt terecht in het boeddhisme. Op diverse boeddhistische meetings in ontmoet hij na elkaar diverse vrouwen. Maar Wouter krijgt hulp en denkt aan de woorden die zijn vader zei op zijn sterfbed schrijf je boek.
Deze roman is een aanrader. De auteur geeft inzicht in gevoelens. En wat raakte dit mij. Over deze roman heb ik langer gedaan. Omdat deze roman mij raakt in mijn hart.
"Held van deze tijd" mogen ontvangen. Uitgegeven door Uitgeverij Palmslag.
Op de cover zie je een gezin in een vurige kleur, maar ook angstig.