Spannend en meeslepend
Ik heb 'het Boek met de Gevaarlijke Geheimen' uitgelezen. Dit is een jeugd thriller geschreven door Sandra J. Paul en het boek heeft prachtige tekeningen.
"Omdat mensen rare wezens zijn."
Ook al val ik niet meer onder de categorie jeugd, ik vond het een heerlijk, spannend en meeslepend verhaal om te lezen. Ik heb het in één ruk uitgelezen en ik kijk dan ook ontzettend uit naar deel 2.
"Ik geloof geen woord van alles wat je zegt. Jij bent duidelijk een leugenaar."
Het boek gaat over Otis. Otis is een tiener die een moeilijke situatie te verduren krijgt als zijn ouders verdwijnen, hij bedreigd lijkt te worden en de situatie later nog veel ingewikkelder blijkt te zijn. Hoe zal Otis zich moeten redden?
"Iets wat onnatuurlijk is en gemaakt door magie, mag niet voor eeuwig bestaan."
Het boek heeft naast dat het een thriller is leuke fantasy elementen. Het heeft een interessant en uniek achtergrond verhaal en het verhaal is goed neergezet. Het boek gaat over magie, angst, onzekerheid, gevaar, moed, verdriet en zelfs over rouw. Met name gaat het over de consequenties van acties en keuzes.
"Het is alsof ze nooit bestaan hebben."
Ik vind het een heerlijk verhaal dat makkelijk wegleest en wat gewoon ook erg spannend is. Ik geef het vijf sterren.
"Omdat mensen rare wezens zijn."
"Ik geloof geen woord van alles wat je zegt. Jij bent duidelijk een leugenaar."
"Iets wat onnatuurlijk is en gemaakt door magie, mag niet voor eeuwig bestaan."
"Het is alsof ze nooit bestaan hebben."