Sterk verhaal over de zoektocht naar jezelf

astridhabraken 10 juni 2025 Auteur
Een heerlijk boek - ik had me zo maar kunnen voorstellen dat ik zelf naar die afgelegen plek in de bergen was gegaan om mezelf te zoeken, om niet bij mijn ouders te hoeven intrekken na een mislukt avontuur (in mijn geval dan - in het boek is het iets anders dat mislukt is) en mezelf te hervinden. En om dan te merken dat dit niet zo makkelijk gaat als je denkt voor je vertrekt.

Je kunt je de bergen en het kleine dorpje erbij goed voorstellen door de schrijfstijl van Josine Pieters. Ze beschrijft een tijd die voor jongeren van nu denk ik onvoorstelbaar is: met walkmans en zonder mobiele telefoons om elkaar te waarschuwen. Een fijne tijd om even naar terug te gaan!

Meer recensies van astridhabraken