Advertentie

Het verhaal van ‘Om nooit te vergeten’ wordt afwisselend in het heden en het verleden verteld. Je leest beide perspectieven vanuit Kailey, waardoor je haar goed leert kennen en waardoor je haar acties in het heden steeds beter gaat begrijpen. In eerste instantie vraag je je af waarom ze zoveel voor haar ex-geliefde doet als hij haar zomaar in de steek heeft gelaten. Stukje bij beetje ontdek je dat er veel meer achter zit dan op het eerste gezicht lijkt.

Sarah Jio heeft een prachtig (liefdes)verhaal geschreven, waarin mooie en minder mooie momenten zitten. Het verhaal leest heel fijn en je wordt als het ware meegezogen in de wereld van Kailey, zowel haar huidige wereld als die van vroeger. Dit personage wordt op een mooie manier neergezet. Ze komt heel aardig en puur over. Ze neemt beslissingen zoals zij denkt dat die het beste zijn, ook al blijkt dat misschien niet altijd zo over te komen. Je leeft als lezer echt mee met het hoofdpersonage.

Richting het einde van het verhaal krijg je de antwoorden op de vragen die je gedurende het verhaal gekregen hebt. Jio zorgt voor een mooie en passende afsluiting, waarna je het boek met een goed gevoel dichtslaat. ‘Om nooit te vergeten’ is een hele mooie roman.

Reacties op: Prachtig (liefdes)verhaal

69
Om nooit te vergeten - Sarah Jio
Jouw boekenplank Jouw waardering
Jouw recensie   Schrijf een recensie
? Onze partners