Heerlijke cowboy feelgood!
Devney Perry’s ‘crossroads’ het eerste deel in de Haven River Ranch-serie en biedt een meeslepende tweede kans romance tegen de adembenemende achtergrond van Montana. Het verhaal volgt Indya Keller, die na jaren terugkeert naar de ranch waar ze haar jeugdvakanties doorbracht en waar ze haar eerste liefde, West Haven, ontmoette. Nu als nieuwe eigenaar van de ranch moet ze samenwerken met West om het familiebedrijf te redden, wat leidt tot het herleven van oude gevoelens en confrontaties met het verleden. Kunnen Indya en West wel samenwerken? En waarom heeft juist Indya de ranch gekocht?
Ohhh wat vind ik series toch leuk! Zo leuk wanneer je weet dat het boek uit is er een vervolg komt..
Kan het niet vaak genoeg zeggen maar ik heb een zwak voor covers.. wanneer een cover me niet aanspreekt lees ik het boek ook niet.. maar deze cover is weer een plaatje! Mooie rustgevende tinten, titel mooi in beeld en Indya en West op het paard!
Het verhaal wordt verteld vanuit het perspectief van Indya en West. Beiden komen ze aan het woord en wordt er teruggeblikt richting het verleden. Als lezer neemt Devney je mee naar de tienerjaren van Indya. Indya en West zijn dan ook met finesse uitgewerkt. Je merkt dan ook van beiden personages de groei door het verhaal heen.
Devney heeft een fijne vlotte schrijfstijl, je vliegt door het boek zonder dat je het doorhebt.
De opbouwende band tussen Indya en West wordt met een emotionele lading geschreven wat Devney mooi wegzet. Oude herinneringen en gevoelens komen terug.
De vervallen ranch in Montana voegt een extra laag toe aan het verhaal. Het opbouwen van de ranch loopt vrijwel parallel met de opbouwende relatie tussen Indya en West.
‘Crossroads’ is een heerlijke cowboy feelgood. Een verhaal midden in Minnesota, een vleugje drama, familiebanden en een oude liefde wat gaat herleven!
Dankjewel voor dit recensie exemplaar’
Dankjewel voor dit recensie exemplaar’