Heerlijk verhaal

‘Van courtisane naar dame’ is het derde deel in de serie ‘geheimen van Hyde Park’.

Georgiana, een mooie en eigenwijze courtisane, heeft zich in korte tijd opgewerkt tot een van de meest beruchte gezelschapdames van Londen. Ze ia als een bastaarddochter geboren en nadien van huis weggelopen. Molly en Bert hebben haar opgevangen en begeleid. Samen met de andere dames is dit Georgiana’s tweede familie.

Wanneer Georgiana wordt belaagd door McGilmer schiet een mysterieuze man haar te hulp.. wie is deze man? En waarom is hij altijd in haar buurt?

Na een winactie dit mooie boek gewonnen!
Na ‘ja meneer’ nieuwsgierig naar meerdere boeken van Rachel Elisabeth.
De cover begint al beeldend met een hele knappe dame, Georgiana.
Ondanks dat dit het eerste deel is wat ik van deze serie lees is het ook als stand alone te lezen, maar ik ga toch ook nog deel een en twee lezen.
Het verhaal speelt zich af in de Victoriaanse tijd.. vanaf 1856. Heel mooi wordt het leven van het bordeel beschreven, het wel en wee.
Ook de kleding, koetsen alles komt voorbij waardoor je je echt terug in de tijd waant.
Het is een verhaal van vriendschappen, familiedrama en nieuwe liefde maar ook vertrouwen speelt een grote rol.

Meer recensies van Boeken.van.chayenne